top of page
  • Obrázek autoraCIV

Inspirace z fakulty | Chystáme setkání s partnery z místních akčních skupin

Aktualizováno: 22. 9. 2023


Pro naše partnery z místních akčních skupin, jež sdružují ředitele škol a školských zařízení a pedagogy z praxe, jsme připravili setkání, na němž se představí vybrané fakultní projekty. Akce navazuje na několik předešlých setkání, během nichž se aktéři praxe vyslovovali k možnostem spolupráce, sdíleli své zkušenosti a problémy a vyjádřili zájem o prohloubení spolupráce s pedagogickou fakultou.


Akce s názvem Inspirace z fakulty | Hrst inspirativních projektů a metodik vzniklých na pedagogické fakultě se uskuteční 10. září 2022 v době od 10:00 do 12:00 hod. ve velké aule PdF UP, Žižkovo nám. 5, Olomouc. Přístupná je nejen partnerům z MAS Šternbersko o.p.s., ale také všem dalším zájemcům. Akce je zahrnuta také do probíhajících Dnů pro absolventy PdF UP.


A co bude obsahem setkání? Inspirativní lidé z různých pracovišť PdF UP představí své metodiky, didaktické materiály a projekty, jež jistě zaujmou různé aktéry pedagogického terénu – ředitele škol, učitele a další pedagogické pracovníky. Zájemci se mohou těšit na materiály zdarma, na odkazy na digitální vzdělávací zdroje a další zajímavou nabídku pro praxi. Prostor bude také pro debatu a networking.


Program:

10:00 hod. Úvodní slovo děkana PdF UP

10:05–10:30 hod. Prezentace portálu Učitel 21 a didaktických materiálů vzniklých v rámci naplňování konceptu Učitel21 (doc. Šobáňová)

10:30–11:00 hod. Robotické pomůcky ve výuce matematiky (dr. Nocar)

11:00–11:30 hod. Slyšet jinak (prof. Zouhar, dr. Synek, dr. Coufalová)

11:30–12:00 hod. Digidoupě, PIŽGU (doc. Kopecký)


Text: Jesika Dziková

32 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page