top of page

Workshopy věnované tvorbě a duševnímu zdraví


Milí přátelé, srdečně Vás zveme na další workshopy věnované duševnímu zdraví. Tentokrát se bude jednat o nabídku související se spoluprací s Lékařskou fakultou. Pro mediky a medičky již po několikáté pořádáme kurz Umění v medicíně. A letos jsme připravili také další workshopy, jež otevíráme volně všem zájemcům z okruhu PdF.

Louise Bourgeois, Květy; také s tímto uměleckým dílem se účastníci budou inspirovat; zdroj: Wikipedia



Ateliér katedry výtvarné výchovy vám bude k dispozici v níže uvedených termínech; skladba programu bude vhodná i pro předešlé účastníky a pro jakékoliv další zájemce. Rádi přivítáme nejen studující, ale i veřejnost nebo naše absolventy. Kapacita je omezena, proto Vám doporučujeme přihlásit se co nejdříve. Workshopy jsou zdarma a konají se s podporou CIV PdF UP.



Prakticky pojaté workshopy vycházející z postupů expresivních terapií se uskuteční opět v ateliéru kresby v Uměleckém centru UP (Univerzitní 3–5, konvikt, 1. patro). Přineste si prosím pohodlné oblečení, jež lze ušpinit. Budeme pracovat s výtvarným materiálem. Celkem dva výtvarné workshopy se uskuteční v těchto termínech:

 

25. 4. 2024 od 14:00 do 17:00 hodin | Mrak emocí — co cítíme a jak pečovat o emoční zdraví


2. 5. 2024 od 14:00 do 17:00 hodin | Co je ve mně aneb Jak pečovat o svůj vnitřní svět


Pokud máte zájem na naše workshopy přijít, můžete se přihlásit vyplněním formuláře.


Lektorky: doc. Petra Šobáňová a dr. Jana Jiroutová, vyučující předmětu z katedry výtvarné výchovy PdF UP

 

 

4 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page